Hallo leden,

Zaterdag 11 juni sluiten we het seizoen 2021-2022 af met een lekkere barbecue. Het seizoen 2021-2022 was sportief geen hoogvlieger. Ook Covid bleef het seizoen overschaduwen. We kijken vanaf nu enkel nog vooruit en we zijn al bezig me de voorbereidingen seizoen 2022-2023 dat in het weekend van 12 augustus al van start zal gaan. Momenteel hebben we 60 leden. Het hoofddoel is nu het aantal leden te verhogen. Het lidgeld is 45 euro voor 12 maanden en -12jaar betalen 25 euro. Bij verlenging lidschap krijgt men nog steeds 10 jetons. 1 jeton heeft een waarde van 1 euro. Ondertussen zijn we in lokaal al ruim een half jaar gebruik aan het maken met betaling Bancontact, dat een grote verbetering is. Naar het nieuwe seizoen toe kunnen we al zeggen dat we 2 keer een Pizza avond gaan houden. We gaan 2 Penya reizen organiseren. Ook de wafelverkoop dat we dit seizoen organiseerde was een groot succes, gaan we terug doen van 1 feb 2023 tot 15 maart 2023. Ook de wijndegustatie was een groot succes en in april 2023 houden we in een weekend een wijndegustatie. Er zal ook 2 keer een Paella avond georganiseerd worden door Carlos en 2 keer een Pita avond.

Dus mooie vooruitzichten naar het nieuwe seizoen toe. Alvast smakelijk eten en na een kleine break gaan we in het weekend van 12 aug er terug aan beginnen.

Het bestuur.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie