Beste,

Het jaar 2021 loopt op zijn einde. Het jaar 2021 kende sportief weinig hoogtes. Het was vooral het jaar van sportieve teleurstellingen. Het eindigen van het Messi tijdperk en het niet renderen van grote aankopen resulteerde in sportieve laagtes. Er mag zelf gezegd worden historische laagtes. Daarbij kwam nog de financiële malaise waar FC Barcelona in vertoeft. Veel vreugde hebben we dit jaar niet kunnen beleven. Daarbij hebben we nog de noemer Covid die op alle fronten geen goed doet. Ondertussen zien we dat FC Barcelona stillaan uit het dal aan het klimmen is. Met het aanstellen van Xavi als trainer begint er terug een positieve atmosfeer in Camp Nou te komen. Grote clubs komen altijd terug maar dit vraagt gewoon tijd.

Onze supportersclub deelt uiteraard ook in sportieve mindere tijden. We kunnen niet ontkennen dat de sfeer al beter geweest is. Het was financieel een moeilijk jaar voor onze supportersclub. We zijn een half seizoen gesloten geweest. Ondertussen hebben we dit jaar een verhuis gemaakt naar een nieuw lokaal. Een lokaal waar we in september onze nieuwe thuis gevonden hebben. We hebben er ondertussen een gezellige penya van gemaakt. Dankzij het harde werk van het bestuur zijn we terug een gezonde supportersclub en kijken we alleen maar voorruit. De grootste uitdaging van 2022 zal zijn het aantal leden verhogen. Met het verhuizen naar een andere locatie hebben we schrik gehad om leden te verliezen maar gelukkig is dit niet gebeurd en hebben we op een paar leden het aantal leden stabiel kunnen houden. We eindigen dit jaar met 56 leden.

We gaan er alles aan doen om het aantal leden te verhogen, we hebben met ons nieuw lokaal en fantastisch bestuur alle troeven in de hand om dit te verwezenlijken.

De activiteiten tot het einde van seizoen 2021-2022 liggen al vast. Tot we weten wanneer de wedstrijd gespeeld wordt kunnen we enkel de weekends al bekend maken. Weekend 9 januari houden we onze nieuwjaarsreceptie. Weekend 13 februari is het pasta weekend. 17 februari wedstrijd tegen Napoli met Pita avond. Weekend van 19 maart Clasico met stoofvlees-videé. Gans de maand april organiseren we een wafelverkoop. 23-24 april organiseren we een wijndegustatie.

Weekend 21 mei laatste wedstrijd van seizoen zal met Paella zijn. Zaterdag 4 juni afsluit van het seizoen met een barbecue.

Normaal doen we twee penya reizen op een jaar. Door de Covid is dit moeilijk te voorspellen. We houden jullie zeker op de hoogte.

Dus zoals je kan lezen hebben we de lijnen al uitgetekend voor de eerste 6 maanden van 2022. Ik wil als voorzitter mijn bestuur Bart, Peter en Gunter nogmaals bedanken voor hun fantastische inzet dit jaar.

Het bestuur wenst al zijn leden een gezond 2022 toe.

Visca

Categorieën: