Waarschijnlijk heb je ondertussen al vernomen dat onze Barcelona supportersclub Penyablaugranadelabomba verhuisd is naar het ’t Sas in Lier, Mechelsesteenweg 380. Het bestuur heeft maanden bezig geweest om alles in orde te krijgen. Op 15 augustus startte het nieuwe seizoen in het nieuwe lokaal. Dit was nog zonder leden om alle voorzieningen te testen. Vanaf de volgende wedstrijd 21 augustus tegen Bilbao zal het nieuwe lokaal open zijn voor alle leden vanaf 21u. Tegen midden september zal alles moeten klaar zijn en dan zal de officiële opening plaatsvinden. Tegen die tijd zal men ook aan de buitenkant kunnen zien waar het lokaal is. Voor de leden die nu al naar lokaal gaan komen rijdt men naar de parking van feestzaal The Tree. Achteraan onder het terras tennis is de inkom Penya. Neem de trap naar boven en het lokaal zal onmiddellijk zichtbaar zijn.

Men kan nog altijd betalen met jetons (1 jeton waarde van 1 euro) maar er kunnen geen jetons meer gekocht worden. Men zal kunnen betalen via elektronische weg of cash. Jetons zal men alleen krijgen bij verlenging lidkaart. Het elektronisch betalen zou midden september in orde moeten zijn.

Wij hopen al onze leden terug te ontmoeten in ons nieuw lokaal. Het nieuwe lokaal is heel modern met alle voorzieningen. De ideale uitgangsbasis om onze supportersclub nog groter te maken.

Categorieën: